Uw Multichannel Marketing Afdeling voor Farma

‘We zijn blij dat we niet alleen een productwebsite hebben gemaakt’.

Saskia Groos, Business Unit Director Ipsen

Meer referenties

TOET biedt complete farma WebOplossing

Samen stellen we doelen vast, bedenken we en registreren we een domeinnaam en bekijken wat je zelf kunt doen en waar ondersteuning nodig is. Zijn er beelden aanwezig? Welke content moet nog ontwikkeld? Welke content is goedgekeurd en kunnen we dus direct gebruiken?

Met deze totaaloplossing ben je straks voorbereid op de toekomst met een content gedreven professionele website. Een website die interessant is voor je doelgroep en vertrouwen uitstraalt.

BIG registratie en RVG

Gezien de Nederlandse regelgeving plaatsen we productgerelateerde content achter een registratiemodule of RVG nummer. Dit kan bijvoorbeeld een BIG registratie-module zijn, maar ook Medi Access of Doc Check. Pop-ups bij het verlaten van de website bouwen we ook in het systeem.

Responsive

Een nieuwe website betekent uiteraard ook inclusief responsive (mobiel) design.

Plaatsen content

Waar veel webbouwers de website ‘kaal’ opleveren, begeleidt TOET jouw bij het verzamelen, redigeren en ontwikkelen van content. Maar dat niet alleen. We zorgen er ook voor dat het er allemaal netjes opstaat. We maken PDF’s van de webpagina’s voor de goedkeuringsprocedure en voeren vervolgens eventuele opmerkingen door.

Metatags

In het geval van openbare content voor publiek, voegen we metatags en een meta-omschrijving toe voor Google Analytics. Content achter een registratie-module is niet zichtbaar voor Google waardoor het invullen van dit soort data geen zin heeft.

Er zijn overigens wel CMS systemen met een eigen analytics zoals Adobe Cq5. Daarin zit een eigen Adobe Analytics ingebouwd, waardoor je tags/zoekwoorden moeten meegegeven aan de content. Adobe Cq5  is een van de duurste systemen en gebruikt door grote internationale (farma)bedrijven.

WordPress

Omdat wij het belangrijk vinden dat je als klant ook weet hoe je iets aanpast op je site, werken wij met het gebruiksvriendelijke WordPress. WordPress is op dit moment het meest gebruikte CMS ter wereld.

Training

Als de website klaar is en in een testomgeving staat, krijg je als klant de mogelijkheid zelf een WordPress CMS training in Almere te volgen zodat je zelf de content van de website kan onderhouden. Eén van onze klanten koos ervoor een marketing-assistente de training te laten volgen. Samen onderhouden we nu de website.

Heb je geen tijd om dat zelf te doen, dan heeft TOET daar een oplossing voor.

WebGenerator

TOET werkt hierin samen met webbouwer WebGenerator. WebGenerator zorgt voor de technische realisatie van de site. Samen bieden we je een complete WebOplossing bestaande uit ons WebPakket.