Uw Multichannel Marketing Afdeling voor Farma

Meer over WordPress

WordPress is een open source CMS systeem waarmee je op een gebruiksvriendelijke manier de content op je website plaatst. Het onderhouden van je website is niet langer iets om tegenop te zien maar om juist plezier uit te halen.

Open source

Open Source betekent dat je niet afhankelijk bent van een webbouwer die alles bepaalt en waar je vaak hoge bedragen aan betaalt. Veel webbouwers werken namelijk met een eigen CMS-systeem. Nadeel daarvan is dat je altijd afhankelijk van hen blijft. Na oplevering van een site via TOET betaal je alleen nog een klein bedrag per jaar voor de gratis helpdesk en verzorging van de WordPress-updates.

Open source betekent ook dat iedereen die dat kan, WordPress kan helpen doorontwikkelen, waardoor het steeds beter wordt.

Gebruiksvriendelijk

WordPress is een gebruiksvriendelijke systeem wat intuïtief werkt. Ontwikkel je samen met TOET een nieuwe website, krijg je daarbij ook een training WordPress zodat je na afronding van de basis, zelf je website kunt bijhouden.

Plug-ins

WordPress biedt voldoende mogelijkheden door middel van zogenaamde plug-ins. Denk hierbij aan bijvoorbeeld contactformulieren, een wachtwoordfunctie of foto-albums. Bij de TOET-websites zijn deze plug-ins inclusief maar bijvoorbeeld het toevoegen van een Ideal-betalingskoppeling is een extra plug-in, waar je dan ook iets extra’s voor betaalt.

Responsive

De WordPress-websites die we nu ontwikkelen zijn standaard responsive waardoor ze op alle devices direct goed zichtbaar zijn. Je betaalt hier niets extra’s voor. Maakt onderdeel uit van het standaard WebPakket.

Vindbaarheid

De techniek achter WordPress is zelfs zo goed dat, ook als je niet alle pagina’s SEO-proof hebt ingevuld, Google je website toch goed indexeert. Google is namelijk erg gecharmeerd van gestructureerd opgebouwde websites en dat zijn WordPress websites bijna automatisch. Meer over vindbaarheid.