Uw Multichannel Marketing Afdeling voor Farma

WebOplossing

Met de WebOplossing van TOET weet je zeker dat je website toekomstproof is.

 

De website onder de loep

Hoe zorg je ervoor dat er bezoekers naar je website komen?

Door een gestructureerde website met daarin voldoende aandacht voor focuswoorden en metatags. Hierdoor ben je via Google beter vindbaar.

Registratiemodule

Mits niet alle content achter een registratiemodule zit, want dan ben je niet vindbaar voor Google en kunnen bezoekers alleen bij je website komen indien ze bekend zijn met de domeinnaam. Of de domeinnaam, de URL, moet het belangrijkste zoekwoord bevatten, dan ben je wel vindbaar via Google maar dat moet men dan ook wel letterlijk in Google intikken.

Paar seconden

En als de bezoeker op jouw site komt, moet hij dan nog zoeken? Zo ja, dan is het al te laat. Een gemiddelde bezoeker is namelijk na een paar seconden weer verdwenen van de website.

Heldere structuur

Zorg daarom voor een heldere structuur en denk goed na over wat je in de navigatieknoppen zet. Staat daar bijvoorbeeld alleen maar ‘Diensten’  of ‘Service’ dan weet een bezoeker nog niets. Maak het concreet. Gebruik je navigatie om duidelijk te maken wat je doet.

Vindbaarheid

Vind je het lastig je eigen website onder de loep te nemen? Dan kan TOET dat ook voor je doen. TOET kijkt naar de bezoekersaantallen, maar ook naar pagina’s die  goed worden bezocht en welke minder. Hoe vindbaar ben je in Google?

Content

Verder kijken we natuurlijk naar de gebruiksvriendelijkheid van je site en of de content is afgestemd op je gewenste bezoeker. En hoe staat het eigenlijk met die content? Hoe actueel en relevant is deze? We gaan het allemaal na.

Tips

Aan de hand van de analyse, ontvang je tips over wat er anders kan, maar ook hoe je dat doet.

Vector Magnifying Glass
Analyseer mijn website

Responsive

Is de website goed te bekijken op een smartphone of tablet? Kortom, is deze responsive? Op welke zoekwoorden vindt Google de website? Hoeveel bezoekers trekt de website? Wat kan of vindt een bezoeker op de site? Kortom; is jouw website toekomstproof?