Uw Multichannel Marketing Afdeling voor Farma

Waarom TOET?

Bij TOET geen dure uren voor accountmanagement en projectbegeleiding. Alle uren zijn transparant en effectief. Bovendien ben je met TOET in één keer klaar; website-ontwikkeling, training, contentcreatie, plaatsen en onderhouden van de content.

Suzanne Torenvliet_klein -035

‘Online communicatie in de breedste zin…’

Inmiddels werk ik alweer vijftien jaar voor de farmaceutische industrie. De eerste jaren vanuit verschillende marketing- en communicatiebureaus en vanaf 2010 ben ik zelf TOET Communicatie gestart. In eerste instantie nog vooral gericht op redactionele projecten, interim klussen als productmanager maar al snel richtte ik me op online projecten. Tijdens mijn werk als interim manager zag ik collega’s ploeteren met offertes van webbouwers. Zij spraken elkaars taal niet, dat was wel duidelijk. Vanaf dat moment ben ik me gaan specialiseren in online communicatie om op die manier de farmaceutische industrie optimaal te kunnen ondersteunen in een wereld waar zij niet in thuis zijn.

De farmaceutische industrie is namelijk een mooie bedrijfstak om voor te werken. Binnen deze industrie werken mensen met hart en ziel aan de producten, voorlichting en informatie. Het is namelijk niet zomaar communiceren met je doelgroep. Daar zitten nogal wat haken en ogen aan. Maar dat maakt het nu juist zo boeiend, helemaal als we dat via online kanalen doen.

Door mijn redactionele achtergrond heb ik altijd een voorliefde gehad voor content. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in het ontwikkelen van online content tot het inrichten van een complete website, inclusief onderhoud. Of het opzetten van een online contentstrategie, ik denk graag met je mee. Social media is ook altijd een van mijn stokpaardjes geweest maar het lukte me nooit voet aan de grond te krijgen binnen farma. Social media is lang een soort no-go-area geweest. Maar dat begint nu langzaam te veranderen. Leuk!

Ik praat graag met je verder over de mogelijkheden tot samenwerking. Wil je alleen een adviesgesprek zodat je een betere gesprekspartner voor je webbouwer bent? Of wil je dat ik offertes voor je beoordeel? Ook dat kan.

Suzanne