Uw Multichannel Marketing Afdeling voor Farma

Strippenkaart in 't kort

  • Na een grotere opdracht, 10% korting op je eerste strippenkaart
  • Snel schakelen
  • Geen PO-nummers aanvragen
  • Regelmatig een uren-update

Strippenkaart voor contentbeheer

Met de strippenkaart van TOET ontvang je snel de ondersteuning die je nodig hebt en zorg je voor doorlopend onderhoud van de content op je website. Ook hoef je niet voor elk wissewasje een PO-nummer aan te vragen. Dat scheelt.

Ellen Smit, productmanager Ferring

‘De TOET-strippenkaart is ideaal’

‘In eerste instantie dacht ik dat je na een paar telefoontjes al drie strippen kwijt bent, maar dat is niet zo. Ik heb juist al veel plezier gehad van de strippenkaart en nog steeds.’

Ellen Smit, productmanager gastroenterologie bij Ferring gebruikt de TOET strippenkaart voor onderhoud aan de website, zodat deze actueel blijft. Maar ook voor het schrijven van een persbericht, redigeren van een advertentietekst en ontwikkeling van een flyer.

‘Ik vind het ideaal dat je niet steeds opnieuw een PO-nummers hoeft aan te vragen. Zo’n strippenkaart schakelt snel, dat is prettig. De vierde strippenkaart is inmiddels besteld.’

TOET onderhoudt voor Ferring de website www.allesoverdarmonderzoek.nl 

Strippenkaart kopie

Je kunt de strippenkaart gebruiken voor het updaten van de website, content ontwikkeling, redigeren teksten, SEO-overzichten, een communicatieconcept beoordelen, of een korte analyse van een bestaande website.

Strippenkaart aanvragen